lauantai 21. huhtikuuta 2012

Elämää: Kolmas kerta toden sanoo

Olen koittanut aloittaa blogin pitämistä jo kaksi kertaa, jos nyt vielä kerran koittaisi josko tällä kertaa onnistuisi:)

Lyhyt ja ytimekäs esittely; olen pian 25v kahden pienen pojan äiti. Ja kyllä, lapset ovat elämäni tärkeimmät asiat ja he tulevat vilisemään teksteissäni mukana:) Pojat ovat loppuvuodesta 2010 ja 2011 syntyneet pikkumiehet. Isompi siis nyt eräänlaisessa itsenäistymis ja uhmaiässä, pienempi koittaa kovasti opetella liikkumaan itse ja syömään oikeata ruokaa. Olen naimisissa musiikkia harrastavan raksamiehen kanssa ja kotosalla jaloissa pyörii myös koira. Oma elämäni työnosalta liittyy IT:n ja kauppaan, heinäkuuhun asti olen vielä äitiyslomalla ja sen päätyttyä jään työttömäksi. Jäin edellisestä työpaikastani pois viime kesänä poikien välissä yt:n vuoksi. Olen kuitenkin avoimin mielen lähdössä työnhakuun, eiköhän työtä tekevälle aina jotakin työtä löydy, vaikka täytyyhän sitä myöntää etten kyllä nyt ihan mitä tahansa työtä haluaisi tehdä:) Kaikki kunnioitus siivoojille ja kaupan kassoille, mutta ei vaan ole minun juttuni. Aina välillä tulee käytyä vilkaisemassa mol:n sivuilla, mutta toistaiseksi on vielä aikaista, kun en kuitenkaan vielä ole menossa töihin.. Harrastuksiini kuuluu erilaiset käsityöt, neulominen pääasiallisesti, mutta myös niin sisustusta kuin ompelemistakin. Kirjoja luen vaihtelevasti, ennen lapsia luin paljon kun oli eritavalla aikaa, nyt luen aina kun ehdin. Kotoa löytyykin oma pikku kirjasto lempikirjailijoiden kirjoja. Elokuvia ja sarjoja tulee katseltua, näitäkin löytyy kotoa hyllystä mukava pikku kokoelma joka lisääntyy pikku hiljaa. Ennen lapsia pelasin paljon niin miehen kanssa kuin itseksenikin, mies pelaa edelleen mutta äidin aika katoaa kummasti muihin puuhiin:) Nykyään on kiva käyttää se rauhallinen hetki istumalla mukavasti sohvalla neule kädessä tv:tä katsellen:)

Blogi tulee siis käsittelemään kaikkea elämääni liittyvää, niin käsitöitä, lapsia kuin elokuviakin. Tervetuloa mukaan ja näkemisiin pian!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti