torstai 7. helmikuuta 2013

Puikoilta: Arkisempaa alpakkaa?

Neuloin aiemmin alpakkalangasta jo tämän neuletakin ja siitä jääneistä "jämälangoista" syntyi tämä toinenkin neuletakki. Ja lankaa jäi vieläkin useampi kerä, hyvin arvioitu langanmenekki;)

Malli on Novitan, sen verran muokattuna että pituutta lisätty niin helmaan kuin hihaan sekä raidoitettu eri tavalla. Joka vaatteesta olisi hyvä löytyä taskut, joten lisäsin tähän eteen vielä taskut joissa särmää tuomassa kelttiläisen solmukuvion pohjalta suunnittelemani palmikko. Tähän väliin huomautuksena lukijoille, käsitöitä tehdessäni kirjoitan itselleni lähes kaikesta jonkinlaisen ohjeen jatkokäyttöä varten,  jos siis haluaisit ohjeen jostakin tekemästi voin pyynnöstä sen laittaa:)


Sävyinä neuleessa on ruskea (kaarna), tumman harmaa (grafiitti) ja vaalean harmaa. Napeiksi valitsin puunapit, jotka sopivat mielestäni alpakan luonnonläheiseen fiilikseen. Ja voi kun tästä tuli taas pehmoinen ja lämmin<3 Tämä neuletakki on edellistä aavistuksen arkisempi ja omiaan jokapäiväiseen käyttöön:)

Lanka: Novita luxus alpaca ja puunapit Juju -kerhosta

6 kommenttia:

 1. aivan ihana villatakki, niin olis minun värinen ;)
  vähäks kiva tuo huppumekko edellisessä postauksessa.. ja tuo karkkipurkki on oiva idea :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos:) Tuo värimaailma on siitä hyvä, että sopii monelle ja monen muun värin kanssa:)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis perusvillatakki!!! t. marjuli

  VastaaPoista
 4. Vautsi, tää on tosi hieno! Ja mikä työ, koskahan sitä ite sais jotain noin isotöistä aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tässä ei loppujen lopuksi edes ollut iso työ verrattuna edelliseen tekemääni alpakka neuletakkiin kirjoneule kaarrokkeella ja palmikoilla ;) Sai päästellää neuloen yksiväristä sileää pintaa :)

   Poista