lauantai 23. helmikuuta 2013

Neulan alta: Dragons in brown

Ruskeasta loharista piti tulla jotakin pojille ja jos jää niin sitten vielä jotain itsellekin. Noh, tulihan siitä jo kuva isomman pojan hupparin selkään :D Tämä visio oli vain pakko toteuttaa heti ja jäihän sitä loharia vielä pojillekin :)

Kaipasin töihin pidettäväksi perus pitkähihaista paitaa, riittävän lämmintä yksinään pidettäväksi. Mieleeni tuli kuva raglanpaidasta suurehkolla pääntiellä ja kankaatkin olivat heti selvät. Malli on Joka tyypin kaavakirjasta perus raglanpaita, jota jatkettu kymmenisen senttiä ja pääntietä avarrettu - olisi saanut avartaa enemmänkin vaikka onpahan ainakin lämpimämpi näin - sekä lisätty resorit pääntiellä, helmaan ja hihansuihin. 

Tämä olikin harvinaisen nopea tehdä; leikkaamiseen puolisen tuntia - suurin aika meni  kuosin kiskomisessa kohdilleen ja loharin kohdistuksessa - ja ompelussa ehkä parisenkymmentä minuuttia. Tämä on kokonaan saumurilla ommeltu, olipahan mukavaa kun sai vain suruutella menemään eikä tarvinnut vaihdella edes lankoja:) Tästä tuli kaikin puolin mieleinen; kiva tehdä ja kiva käyttää. Samalla mallilla on jo kaksi variaatiota leikattuna, näistä tosin ainakin toisen kanssa tarvittaneen sitä ompelukonettakin;)Malli: Joka tyypin kaavakirja 1
Kangas: Lohikäärme neulos Majapuu, ruskea college ja resori paikallisesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti