sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Neulan alta: Mix and match part 3


Jatkoa mix and match teemaisille paidoille, näitä on valmistunut pikku hiljaa muiden ompeluksien sivussa ja nyt viikonloppuna otin ja ompelin useamman valmiiksi, alkoi olla jo hiukan pulaa t-paidoista :) Ja edelleen näitä odottelee useampia valmiiksi leikattuna, josko kuitenkin ompelisin itselleni jotain välissä :)
 
Isommalla minun isoiksi jääneistä housuista kierrätetyt lökäpöksyt. Sivusaumat ja taskut hyödynnetty, taskupusseja vain hiukan pienennetty. Lahkeensuissa resorit ja vyötäröllä kuminauha sekä nyöri kuromassa liikaa löysyyttä pois. Kaikki kokoa 98cm, apinapaitaa lukuunottamatta paitoihin lisätty reilusti pituutta ja pitkähihaisissa hihoihinkin, housuissa lahkeisiin lisätty myös reilusti mittaa

Pienempi avusti kuvauksissa, ainoastaan turkoosi apinapaita on pienemmälle mitoitettu, tämän vuoksi muut paidat näyttävät lähinnä mekoilta :) On paidoissa toki isommallekin kasvuvaraa, nuuka äiti ei halua että paidat jäävät heti pieniksi ja mikään ei ole ärsyttävämpää kuin leikata 5cm roskiin paitoihin mitoitetusta täsmäpalasta ;) Apinassa takaosa turkoosiruskea raidallista ja hihat turkoosia.

Tähti t-paita, mallia hassutti :) Tässä setissä ainoa, joka kokonaan samasta kankaasta tehty.

Katsotaan miten tämä musta apinatrikoo kestää, aiempi paita jossa tätä oli meni muutamassa pesussa harmaaksi..

Etuosat apinaa, takaosat mustaa joka kierrätetty useampaan otteeseen pestyistä t-paidoista - ei pitäisi päästää enää väriä -, hihoissa tähtiä ja tuplahihoissa alemmat raitaa. Mustavalkoteemalla.

Majaapuun kalastajat, jälleen niitä pakkosaadaheti ostoksia.

Etuosat kalastajaa, pitkähihaisessa takaosa sinistä, lyhyet hihat sinistä tähteä ja pitkät limeä, lyhythihaisessa takaosa turkoosia, hihoissa limeä ja sinistä tähteä. Näissä kankaissa natsasi mukavasti värimaailma vaikka onkin eri paikoista hankittua :)

Tähtiä ja robotteja, vihreävalkomustaa.


Etuosat robottia, hihat mustaa tähteä ja takaosat limeä.


Robottia raidoilla ja heppaa tähdillä. Tässäkin vihreävalkomusta teema.


T-paidassa etuosa heppaa, hihat mustaa tähteä ja takaosa vihreää. Pitkähihaisessa etuosa robottia, lyhyet hihat ja takaosa vihreää sekä pitkät hihat raitaa.

Malli: housut Saimi OB 1/09, raglan paidat OB More Grey 4/11 ja istutettu hihaiset paidat OB Pekka 4/08
Kangas: housut kierrätetty college aikuisten housuista ja nauha jemmoista, värikäs tähti, vihreä robotti ja musta apina Royal tuote, turkoosi apina Eurokangas, kalastaja, lime, sininen ja raidat Majapuu, sininen tähti ja musta tähti Royalkestot, turkoosi ja vihreä heppa hamstereista, vihreä jemmoista, musta kierrätetty vanhoista paidoista, lime tähti jämätilkkuja, resorit Majapuusta ja paikallisesta

8 kommenttia:

 1. Ahkerana olet ommellut, hienoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näitä surauttelee aina muiden ompelusten välissä :)

   Poista
 2. Aivan ihania ja varmasti helpostiyhdisteltävissäa. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin muutama päivä sitten poikien vaatekaappia ja totesin, että aika hyvin kaikki vaatteet sopii väreiltään yhteen. Harmaata, musta, turkoosia, limeä, sinistä ja punaista. Täytyy vaan varoa pukemasta kokonaan samaan väriin, meinasi yhtenä päivänä lähteä päiväkotiin pieni vihreä mies ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ja silti niitä ei ole vieläkään riittävästi :D

   Poista