sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Neulan alta: Palomiehiä

Tämän Majapuun palomiesneuloksen kanssa meinasi käydä hassusti. Olin katsellut ennakkokuvia tästä neuloksesta eri sävyissä ja todennut, että mustapohjainen oli ainoa jota halusin pojille. Yllättäen kun kankaat tulivat myyntiin loppui musta minuuteissa ja jäin nuolemaan näppejäni. Onneksi neulosta oli kuitenkin hieman enemmän kuin ensin tuli myyntiin ja sain oman metrini :)

Pienempi sai omansa jo alkukesästä, kun huomattiin ettei Korkeasaaren reissulle ollut takkimaista hupparia. Isompi totesi tuolloin "ompa hieno huppari" ja se on paljon kolme vuotiaan suusta :) Vihdoin ja viimein sai isompikin oman hupparinsa.


Mallina perus raglan hupparia, edessä taskut aarteille. Hupparit muuten samaa kokoa 98cm, mutta kummassakin hieman lisää pituuttaa helmassa ja hihoissa, isommalla lisäpituutta reilummin. Isompi on siis ikänsä puolesta isompi ja pituutta on viitisin senttiä enemmän kuin pikkuveljellä, mutta pikkuveljen 2v neuvolassa ilmeni että kaverit painavat saman verran :)
 

Helmassa, hihansuissa ja hupun reunassa resoria. Huppu vuoritettu trikoolla. Etureuna ja taskunsuut kantattu resorilla. Samanlaista, mutta kuitenkin erilaista. Resorien ja hupun vuorituksen värit ovat toisinpäin huppareissa. On kiva samistella, mutta on kiva kun kummallakin on kuitenkin omat jutut vaatteissa. Ja helpottaa vaatteiden tunnistamista ;)


 Poikien mielestä kuvattavana seisominen oli tylsää puuhaa ja heittivätkin koko homman ihan pelleilyksi :D


Kukkuu! :)

-------------------------------------------------------

Malli: Alkuperäisesti jokin OB:n malli, muokattu reilusti aikojen saatossa
Kangas: Palomiesneulos Majapuu, resorit ja vetoketjut paikallisesta, trikoot jemmoista

1 kommentti: