lauantai 13. lokakuuta 2012

Elämää: Ikeaa ja Ideaparkia

Käytiin tänään pikkusiskon ja isomman pojan kanssa pyörähtämässä Tampereen suunnalla, kohteena olivat Ikea ja Ideapark. Reissun syynä oli hyllyn hakeminen Ikeasta, mutta paljon muutakin kyllä tarttui mukaan reissulla, kumma juttu:D Kankaatonkaan reissu ei ollut, kummankaan paikan osalta, seuraavat tarttuivat mukaan (huono kännykällä napattu kuva):


Ylärivissä kaksi ensimmäistä vasemmalta Ikeasta, kirjavasta tulee kangas (lue: hautautuu kaappiin..) ja valkoisesta jossa tekstiä ei hajua, mutta piti ostaa kun halvalla (3e melkein 3m) sai! Loput sitten Ideaparkin Eurokankaasta. Seuraavana vasemmalta valkoinen ohut puuvilla jossa kustia kukkia, sisko haaveilee tästä itselleen mekkoa, halpaa tämäkin 1,5e noin 1m pala laarista. Harmaata ja orassia (joka on aivan liian kalpea) pehmeää ihan hiukan joustavaa "pitsi" kangasta, oranssista tulee paita siskolle ja lopuista mulle paitoja, harmaata 2m ja oranssia pakan loput 1,7m. Alhaalla vasemmalta pala jotakin villaneulosta laarista myöskin 1,5e, tästä olisi tarkoitus saada myssy tai pari lapsille. Sitten kahta apinatrikoota, apinoja rakastavan esikoisen paitoihin. Ja viimeisenä metri ihan perus mustaa fleeceä. Apinakankaiden päälle 3 pulloa kangasvärejä Sinellistä; turkoosia, mustaa ja violettia. Jostakin vielä kun löytäisi sienimäisiä muotteja joilla painaa kuvioita ja edes sopivaa materiaalia muottien tekoon..

Sisko tuli nyt koko syyslomaviikoksi kyläilemaan ja samalla juhlitaan pienemmän ensimmäisiä syntymäpäiviä, joten ompeluaika on kortilla. Ommeltavien valmiiksi leikattujen pino sen sijaan kasvaa, niitä kun on kiva leikata samalla kun katselee leffaa. Eilen illalla pinon jatkoksi leikkautui jo miehellä collarit, esikoiselle isompi jumpsuit ja omaan paitaan etukappale. Ja kohta on jatkoa tiedossa kun tartun tuohon olkkarin lattialla nököttävään kangaspinkkaan. Koskahan nämä kaikki ehtii ompelemaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti