tiistai 9. lokakuuta 2012

Remppaa: Kylppäri - Before and After

Kun nyt kerran taas vauhtiin päästin blogin kanssa, niin tässä nyt kuvia kylppärirempasta. Kerrankin muistin ottaa ennen remppaa kuvia, kiroan aina jälkikäteen kun en muista kuvata alkutilannetta, on meinaan hankala selittää toiselle "kato nyt kuin kiva tästä tuli, kun oli niin ruma aikasemmin" :)

Remppa tehtiin parissa viikossa, lähes tulkoon kokonaan itse, pääosin miehen hartiavoimilla - vaikka oli sitä allekirjoittanutkin leikkaamassa laattoja ja pesemässä sauma-aineita seinältä.. Taloyhtiön maksamat miehet kävivät tekemässä seinäkaivon siirron lattialle ja vesieristyksen sekä tutun tuttu sähkömies kytki lattialämmityksen. Ja putkimies hoiti vesiasiat - jotka saatiin muuten maksaa itse.. Kaikki purkaminen ja uuden kokoaminen tehtiin itse, myös saunan puolelle vaihdettiin lattia samanlaiseksi kuin kylppärissä. Suurin osa vaihtui uuteen; altaan ja suihkun hanat, lamppu, suihkuverho ja puupenkki vanhoja. Vasemmalla ennen, oikealla jälkee.

 Ovelta katsottuna kylppärin päätyseinää.

 Wc, allas ja peilikaappi alue.

Suihkunurkka (ilmastoinnin suoja vielä poissa)

Kyllä nyt kelpaa käydä suihkussa, varsinkin kun ei tarvitse hermota vuotaako vesi taas jonnekin seinien väliin. Mies näkee virheitä siellä täällä, minä en huomaa mitään:) Kai se on sama, kun itseä häiritsee jos vaatteen saumassa ommel kiemurtelee, mutta mies ei edes huomaa sitä:)

P.S. Nyt tuli pinkit korvista ulos ja vaihtui blogin värimaailma harmaaseen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti