sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Neulan alta: Palloinen huppari

Malli: City/Casual Cardi OB 5/12
Kangas: Palloneulokset Majapuu, musta resori paikallisesta ja trikoot sekä vetoketju jemmoista

Halusin jotakin itselle palloneuloksesta, olin tilannut itselleni pinkkiä ja pojille turkoosia. Alkuperäisesti suunnittelin pinkistä pallosta itselleni tunikaa, mutta kun leikattuani pojan hupparin hihat pyörittelin turkoosia kangasta käsissäni sain vision. Vision hupparista jossa olisi kumpaakin palloneulosta ja tällainen siitä tuli:)


Mallina on jälleen samainen raglan jakku, sen verran olen oppinut edellisestä että leikkasin ilman saumanvaroja. Pituutta lantiolle asti ja huppua reilummaksi. Myös takakappale leikattu kahtena eri kappaleena, jotta huppari on saatu jaettua kokonaan puoliksi. Takasauma huoliteltu saumurilla, ommeltu suoraompeleella yhteen ja litistetty sauma päältä leveällä siksakilla. Sama litistys tehty myös hupun keskisaumalle.


Edessä taskut palloneuloksista jing&jang tyyliin päinvastoin pohjakankaaseen nähden. Huppu vuoritettu hupparin teeman mukaisesti puoliksi pinkillä ja puoliksi turkoosilla trikoolla. Hupun reuna, etureunat ja taskun reunat kantattu mustalla resorilla ja samaa resoria on myös hihansuissa. Helmassa kuminauha joka kiristää vain aavistuksen hupparia kasaan. 


Tuli juuri sopivan kokoinen ja mittainen:) Jännitin tuleeko liian räikeä, mutta ei ainakaan minun makuuni ole kuin värikkään piristävä:)

7 kommenttia:

 1. aikas makee huppari :) on ihanan värikäs !! Myös tuo alempana oleva pojan huppari on kiva !!

  VastaaPoista
 2. Vuorititko kokonaaan vai pelkän hupun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoritin pelkän hupun, ettei tule liian kuuma sisällä pidettäväksi.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tää on tosi ihana! :) Hauska yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vihdoin ehdin tutustumaan blogiisi ja niinhän siinä kävi että sait uuden lukijan ;)

   Poista