keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Ompeluhuoneen tammikuun katsaus

Laitetaanpas tähän väliin ompeluhuoneen katsaus näin vuoden alusta. Tilannehan on se, että käsityömateriaaleja ja -tarvikkeita pursuaa joka paikasta - ja onpa niitä hiukan myös muuallakin asuntoa.. -. Tarkoitus olisi saada jatkossa kaikki langat, kankaat yms mahtumaan tuohon kolmioviseen vaatekaappiin. Niin, no siinä saattaa tovi mennä. Varsinkin kun niitä kankaita tulee koko ajan hankittua lisää:D Lankojen suhteen olen onneksi parantunut hamstrauksesta ja ostan nykyään vain tarpeeseen, okei no jos on OIKEIN hyvä tarjous niin saatan sortua:DTässä se vaatekaappi johon varaston tulisi mahtua, tällä hetkellä määrä on noin kaksin-kolminkertainen.. Kaksiovisella puolella kankaita, osalla hyllyistä syvyyssunnassa kaksi pinoa. Yksi ovisella puolella pari hyllyllistä jatkokäsittelyyn menossa olevia vaatteita ja pari hyllylistä askartelumateriaaleja. Kaapin päällä olevissa laatikoissa lankoja ja näkökään huonekalumaalipurkkikin jemmattuna. Kaapin edessä nojallaa uusin tulokas, äidiltä saatu kovikekangasrulla, tässä varmaan onkin kovikekangasta loppuelämäksi:D

Ja tässä se huoneen keskipiste, ompelupöytä. Silityslaudalla keskeneräisiä ja alla olevassa laatikossa puuvilla verhoja, lakanoita yms odottamassa jatkokäsittelyä mm. lasten pussilakanoiksi. Ja ompa siellä pukin - äidin - tuoma uusi silitysrautakin odottamassa laudan tyhjenemistä:) Pöydän alla takana pyykkikorillinen lankoja, vaippalaatikoista kahdessa alemmassa lankoja ja ylimmässä tilkkuja. Kahdessa korivaunussa ompelulankoja, kuminauhoja, nyörejä, vetoketjuja, merkkejä yms. 


 Ja viimeinen nurkka, laatikossa tilkkuja. Hyllykössä lehtiä, kirjoja ja kansioita. Hyllyssä olevassa laatikossa lisää nauhoja, kangasvärejä yms. Hyllykön päällä korissa keskeneräisiä ja korjattavia. Tämän hyllykön tilalle on tarkoitus hankkia jossakin vaiheessa valkoinen vastaava 8-lokerolla, saa kirjat ja lehdet hiukan käyttäjäystävällisemmin säilöttyä. Pikkusen ahdasta on, sitä odotellessa että kaikki tavarat mahtuvat kaappiin eivätkä ole pitkin poikin huonetta laatikoissa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti