maanantai 19. marraskuuta 2012

Neulan alta: Lohikäärmeitä mekkona

Malli: Trikootunika OB 5/07 reilusti muokattuna
Kangas: Lohikäärmeneulos Majapuu, pinkki trikoo hamsterit, musta college ja resori paikallisesta

Ja tässä lisää lohikäärmeitä niinkuin jo aiemmin lupasinkin;) Malli edelleen sama trikootunika OB:sta, mutta jälleen reilusti muokattuna. Hihaa pidennetty ja kavennettu sekä jatkona pitkä resori. Helmaa pidennetty ja käytetty kankaan koko metrin mitta kuviota kohdistamatta. Kaula-aukko pienennetty ja lisätty pinkillä trikoolla vuoritettu huppu, tämä meni ihan vapaalla kädellä ja hiukan jännitti mitä tulee mutta ihan kiva huppu oli lopputuloksena. Testasin tähän myös ensimmäistä kertaa kaaritaskuja, fiksua muuten testata uusia juttuja ihanuus kankaaseen jota ei saa mistään lisää.. Mallisin hiukan metallipurnukan kantta jonka avulla leikkasin aukon taskua varten, taakse laitoin collegea palasen josta leikkelin ylimääräiset pois kaksoisneulatikkauksen jälkeen. Aika kivat tuli ensimmäiseksi kokeiluksi:) Ja muutenkin mekosta tuli oikein kiva, nyt on niin paljon mittaa että kehtaa leggareidenkin kanssa käyttää:) Mekko pääsikin heti valmistuttuaan edellisenä yönä lauantain Kädentaidot messuille käyttöön, eipä tullut toista samasta kankaasta valmistettua vaatetta vastaan;)

Voi voi, kunpa tätä kangasta saisi lisää.. Loppupalasta saa juuri tehtyä paidan tai kahden etukappaleet pojille, olisin niiiin mielelläni tehnyt vielä lisää itsellekin jotain. No, tätä on on tulossa lisää turkoosina ja ilmeisesti myös jossakin uudessa värissä, josko sitä ehtisi jotakin väriä nappaamaan palan ennenkuin taas loppuu:)

Olen tykästynyt myös tähän tunikan malliin, jota olen pikkuhiljaa vaate vaatteelta muokannut paremmaksi. Täytyisi varmaan ommella yksi ihan pelkästä mustasta collegesta, kun ihan aina ei tee miele vetää kuosia ylle:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti