maanantai 19. marraskuuta 2012

Neulan alta: Syntymäpäivälahja mekkonen

Malli: OB (en muista numeroa juuri nyt) Papaya whip (muistaakseni) muokattuna
Kangas: Päällikangas vanhat verhot, vuorikangas vanha vauvan lakana, pinkki pitsi vanhaa äidiltä periytynyttä, vetoketju paikallisesta

Kummitytön isosisko täytti viime viikonloppuna neljä vuotta ja kävimme eilen juhlistassa neitokaista. Lahjapakettiin pääsi ballerina lumikin seuraksi puuvillamekko. Malli on OB:sta, koko oli 104cm johon lisäsin senttejä hieman sinne tänne kun käyttäjä on lähemmäs 110cm. Pituutta lisäsin reippaasti, edestä jätin rusetin pois ja lisäsin helmaan sen sijaan pinkkiä pitsiä. Vetoketjua en kiiressä alkanut ompelemaan kankaiden väliin, vaan on ihan reilusti ommeltu mekkoon vuoren ja päällikankaan yhdistämisen jälkeen. En tiedä olinko muutenkaan ohjeelle kovin uskollinen, kun en ehtinyt lukea sitä kokonaan:) Mekosta tuli kuitenkin oikein kiva ja käyttäjälleen sopivan kokoinen, kuitenkin niin että kasvuvaraa on sen verran että ainakin ensi kesänä mahtuu vielä:) Ainut mikä jäi harmittamaan oli kankaan haalistuminen, etuosassa kummatkin sivukappaleista ovat haalistuneita verrattuna keskikappaleeseen. Onneksi kuitenkin kummatkin ovat, voisihan kuvitella että tämä on suunniteltu teko?;) Muuten kangas oli niin kivaa, että mekko oli ihan pakko toteuttaa siitä:)

Tämä oli muuten harvinaisen edullinen mekko; kankaat ovat kierrätettyjä, pitsikin löytyi valmiina laatikosta, ainoastaan vetoketju maksoi noin euron:)

Kuvat hieman huonoja, pelkästä mekosta napattu eilen ennen lähtöä sisällä kuva kun ulkona oli jo pimeää ja sovitus kuva taas pikainen räpsäys puhelimella kesken leikkien:)
1 kommentti: