torstai 6. joulukuuta 2012

Neulan alta: Samistelua yökkäreissä

Malli: Paita More Grey OB 4/11 ja housut Saimi OB 1/09
Kangas: Avaruusörkki(?) trikoo hamstereista, raidallinen trikoo vanhaa kaapin perukoilta ja resorit paikallisesta

Edelleen oli pulaa niistä yökkäreistä ja kun kaavatkin oli todettu hyväksi niin tekoon pääsi lisää näitä. Tällä kertaa tein pojille samisteluyökkärit. Ihastuin tuohon eriparisuuteen edellisessä yökkärissä, joten samalla linjalla jatkettiin, mutta leikin vain eriparisuudella laittamalle ne yökkäreissä ristiin. Ei ihan samanlaiset siis kuitenkaan:)

Kumpikin yökkäri on kokoa 98cm, paidoissa helmassa ja hihoissa extraa, toisessa enemään ja toisessa vähän vähemmän. Housut ilman sivusaumanvaroja sekä niissäkin ylhäällä ja lahkeissa extraa samaan tyyliin kuin paidoissa. Kavensin myös lahkeensuita hiukan, ilman saumanvarojakin tuntuivat todella leveiltä.. Inan pienempään, lyhyempään, laitoin kokomerkin 92cm vaikka ei ihan paikkaansa pidäkään, jotta isikin tunnistaa kumpi on kumman:)

Avaruusörkki trikoota pongasin hamstereista kahdella eri kerralla pienet palat ja jo ostaessa mielessäni oli tehdä niistä yökkäri. Kankaat olivat niin samaa sävyä, että olisi voinut tehdä yhden kokonaisen yökkärin, mutta halusin pojille samanlaiset. Hauskaa ilmettä toi kankailla ja resoreilla leikittely:)

Kuvat on taas napattu pikaisesti suihkun jälkeen ennen nukkumaan menoa, haasteellista saada pysymään paikallaan kahta väsynyttä villikkoa:D

1 kommentti: