keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Neulan alta: Voiko (merinovillaisiin) housuihin rakastua?

Malli: Treviso OB 2/11
Kangas: Merinovillajoustofrotee Pehemialta

Siis oikeesti, voiko housuihin rakastua? Jos voi, niin olen in löööv näihin leggareihin<3 Niin no eihän nämä nyt varsinaisesti edes ole housut, nämä on vaan leggarit:)

Kangas on Pehemialta mustaa merinovillajoustofroteeta ja voin myöntää olleeni hieman epäilevä tätä materiaali kohtaan. Aivan turhaan! Kyttäsin Majapuulta merinoja kun ne tulivat myyntiin, mutta joku hetkellinen pihiys iski enkä raskinut tilata kuin kaksi metri tähtineulosta. Noh, vain muutama tunti myöhemmin sain vision mustista interlockista ommelluista leggareista, mutta kaikki merinot oli siihen mennessä jo myyty. Jäljellä oli mustavalkoraidallista joustofroteeta, mutta kun halusin mustat. Huomasin että Pehemialta löytyisi pelkkää mustaa, mietin kuitenkin pitkään millaista on merinosta tehty joustofrotee ja millaista se olisi leggareina. Vierastin jotenkin ajatusta joustofrotee leggareista aikuisella, mutta päätin ottaa riskin kun oli vaan pakko saada villapöksyt, vilukissa kun olen ja ulkona oli kovat pakkaset:) Ja oikeesti - jälleen oikeesti -, tämä materiaali on jotain aivan uskomatonta! On paksumpaa kuin interlock, mutta ei liian tönkköä, eikä joustofrotee pinta ole ollenkaan hassu. Lämpimät, pehmoiset ja sopivasti joustavat<3 Niin ja tilasin sitten tänään vielä Majapuulta sitä raidallistakin joustofroteeta ja annoin samalla "pikku" paketilleni kotiuttamiskäskyn. Ai niin ja Pehemialta on tulossa sitä sydänneulosta mitä en raskinut tilata Majapuulta. Että niin.

Malli on se samainen OB:sta, jolla jo aiemmin tein ne joustamattomasta trikoosta olevat mitä sitten korjailin. Tämä kangas jousti enemmän, mutta ei ihan trikoomaisesti kuitenkaan, joten leikkasin leggarit himpun reiluilla saumanvaroilla sekä lisäsin muutaman sentin ylös ja lahkeisiin. Sen verran korjailin ensimmäisen sovituksen jälkeen, että kavensin vyötäröltä edestä ja takaa muutaman sentin sekä madalsin etuosaa hiukan. En tiedä olenko jotenkin hassun mallinen, mutta tulivat edestä ylemmäs kuin takaa ja se tuntui omituiselta.. Tämän jälkeen housut istuivat kuin hanska, en varmaan koskaan ole onnistunut tekemään näin istuvaa ja hyvältä tuntuvaa vaatetta! Missään ei ole liikaa tai liian vähän, mikään ei häiritse. Nämä on vain kertakaikkisen täydelliset<3

Sovituskuva on taas käsivaralla napattu, kun tuo mies on kaiken valosan ajan tienaamassa rahaa - että emäntä voi sitten ostaa kankaita:D - ja nuo pienet ei oikein vielä osaa kuvata:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti